Værd at vide

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger jeg om et lån?

Tryk "Start låneansøgning" på forsiden og udfyld formularen. Derefter foretager Facit Bank en kreditvurdering. Hvis du ansøger om et lån i vores åbningstid, får du hurtigt svar.

Hvor meget kan jeg låne?

Du har mulighed for at låne mellem 10.000 - 200.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Når du har indsendt din ansøgning, foretager Facit Bank en kreditvurdering, hvor dit lånebeløb og rente bliver fastlagt. Renten på Facit Lån er variabel og ligger på 9,90% - 19,56%.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Du får pengene ind på din konto hurtigst muligt - senest 2 hverdage efter, dit lån er blevet godkendt.

Hvordan får jeg udbetalt lånet?

Når lånet bliver godkendt, sender Facit Bank dig en låneaftale, som du blot skal underskrive. Hvis du underskriver med NemID, kan Facit Bank udbetale pengene til dig 1-2 hverdage efter, lånet bliver godkendt.

3 gode råd til din økonomi

Inden du låner penge, er det en god idé at få et overblik over din daglige økonomi. Gennemgå de 3 gode råd nedenfor.


1. Få et overblik med et budget

Læg dine faste udgifter som husleje, transport, forsikringer m.m. i et budgetskema, så får du et overblik over dine udgifter og indtægter hver måned. Budgettet sikrer, at du slipper for ubehagelige oplevelser – eksempelvis når tandlægen indkalder til dit regelmæssige tandeftersyn.

Du kan hurtigt komme i gang med at lægge et budget ved at bruge et budgetskema. Du indtaster blot både udgifter og indtægter, og så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb. Budgetskemaet er personligt, fordi det kun er dig, der har adgang til skemaet, du gemmer på din computer.

 

Hent budgetskema2. Kend dit rådighedsbeløb

Når du har lagt dit budget, får du samtidig vist dit rådighedsbeløb. Det fortæller dig, hvor mange penge du har mellem hænderne, efter alle de faste udgifter er betalt. Vurdér ud fra dit rådighedsbeløb, om du har råd til at betale af på et nyt lån, eller din økonomi vil blive for stram.3. Gør det nemt for dig selv med Betalingsservice 

NETS tilbyder Betalingsservice, som er den nemmeste og billigste måde at betale sine regninger på. Du melder blot dine regninger til én gang, og så bliver de automatisk betalt. Det betyder, at du både slipper for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem.